Järbo llama silk Grå 12207

DKK75.00

Järbo llama silk

Järbo llama silk er det lækreste bløde luksus. Järbo Llama silk består af det blødeste baby alpaca og det fineste mulberry silke. Järbo Llama silk består af 70 % blød baby alpaca og 30 % af den aftertragtede mulberry silke.

Mulberry silken kommer fra silkelarver som kun lever af friskhakket blade fra Morbærtræer, deraf navnet. Mulberry silken er helt hvid er har de korteste fibre – kort og godt den fineste silke der findes.I kina har man brugt silke i mange tusinde år. i Europa ser man de første silkespinderier i Italien og Tyskland omkring år 1300. Silke er utrolig holdbar og slidstærk, man har blandt andet brugt den til fremstilling af faldskærme.

Järbo Llama silk består af fire tråde som er spundet dejlig fast og får en helt utrolig blødhed og volume efter vask. Strik et smukt babytæppe til den lille nye eller lækkert baby og børnetøj. Selvforkælelsen er på sit højeste når det bliver til en smuk strikket bluse eller trøje til dig selv. På jarbos hjemmeside ligger der gratis opskrifter som passer til dette lækre luksus garn.

Järbo Llama Silk består af :

70 % blød alpaca

30 % mulberry silke

Anbefalet pind 3 – 3,5

håndvask og absolut ingen skyllemiddel

50 gram løber ca 165 meter

10 på lager