Fri fragt ved køb over 500 kr. |

Scheepjes Woolly Whirl Chocolate vermicelli 471

DKK199.00

Scheepjes Woolly whirl

Garnet er vundet op i lækre farverige “cakes” og løber hele 1000 meter og vejer ca 215 – 225 gram.

Scheepjes woolly whirl er 4 tynde tråde spundet sammen med lange flotte farveskift. Scheepjes Whirl finder du i 4 lækre varianter.

Passer til nål/pind 3,5 til 4 og er en sand fornøjelse at hækle med.

Strikkefasthed : 25 masker og 44 pinde til 10 cm. på pind 3,5.

2 på lager

Scheepjes Woolly whirl Chocolate Vermicelli

Dette lækre garn fra Scheepjes kommer i 4 lækre afstemte farver med lange bløde farveskift. Scheepjes Woolly whirl er spundet af 70% bomuld og 30% uld, hvilket gør det er utrolig blødt og åndbart. I modsætning til andre “cakes” er Scheepjes whirls spundet, hvilke gør det mere anvendeligt til hækling end bare løse tråde der følges ad.

Scheepjes Woolly whirl er især velegnet til smukke sjaler, beklædning til både børn og voksne, smukke og anderledes accessories og ikke mindst bolig tilbehør.

Scheepjes Woolly whirl er ekstra store og løber hele 1000 meter og vejer mellem 215 og 225 gram og passer til nål/pind 3,5 til 4. De enkelte farveskift er lavet utrolig diskret så der ikke er nogle bratte overgange.

Forkælelse på højt plan – en Scheepjes Woolly whirl til dig som virkelig sætter pris på et lækkert garn. Som altid fører Lunds Garn hele sortimentet i alle farver.

 

 

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Be the first to review “Scheepjes Woolly Whirl Chocolate vermicelli 471”