Fri fragt ved køb over 500 kr. |

Scheepjes Maxi Sugar Rush 162 Black Coffee

DKK22.00

Scheepjes Maxi Sugar Rush 50 Gram – 280 meter

Scheepjes maxi Bonbon er en ny fortolkning af den velkendte mercericeret bomuldstråd til “Oldes” juleduge. Scheepjes Maxi Bonbon findes i mere end 80 flotte farver og alle med en fantastisk glans. Tråden er glat og blank og passer på nål 1,25 og 1,50.

Her er kan man slippe fantasien løs. Brug den til smukke duge og doilies. prøv at Hækle smukke kanter på tæpper, puder, håndklæder, t-shirts og tørklæder. Du kan også hækle smykker, fine blomster, dukketøj og tilbehør til feks Barbie dukker. Mulighederne er uendelige.

Scheepjes Maxi Bonbon er 100% mercericeret bomuld
1 nøgle på 25 gram – har en løbelængde på 140 meter
Anbefalet nål 1,25 – 1,50 mm
Kan maskinevaskes på 60 grader

5 på lager

Varenummer: 1277162 Kategori:

Scheepjes Maxi Sugar Rush 50 Gram – 280 meter

Scheepjes maxi Sugar Rush er en ny fortolkning af den velkendte mercericeret bomuldstråd til “Oldes” juleduge. Scheepjes Maxi Bonbon findes i mere end 80 flotte farver og alle med en fantastisk glans. Tråden er glat og blank og passer på nål 1,25 og 1,50. Her får man virkeligt et fint og smukt resultat.

Her er kan man slippe fantasien løs. Brug Scheepjes Maxi Bonbon til smukke duge og doilies. prøv at Hækle smukke kanter på tæpper, puder, håndklæder, t-shirts og tørklæder. Du kan også hækle smykker, fine blomster, dukketøj og tilbehør til feks Barbie dukker. Find dine favorit julefarver og lav de fineste juleting og hæng dem på juletræet. Mulighederne er uendelige.

Scheepjes maxi Bonbon Findes i hele farve skalaen hos Lunds Garn og Scheepjes Maxi Bonbon findes i samme farveskala som Scheepjes Catona Mercericeret. De har samme farvekode, så her kan man virkelig mixe og matche med både farver og tykkelse.

Slip Fantasien løs og lad dig inspirere af Scheepjes

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Be the first to review “Scheepjes Maxi Sugar Rush 162 Black Coffee”